Integrationer – ReQtest Connect

Integrera ReQtest med andra verktyg

ReQtest Connect gör det möjligt för hela teamet att dela information utan att behöva kopiera filer mellan olika verktyg. Connect gör det möjligt att bygga bra programvara.

Undvik dubbelarbete, länka ihop verktygen

Låt testare skriva felrapporter i ReQtest. Utvecklare kan öppna felrapporten i sitt verktyg, t ex TFS eller JIRA. När utvecklarna fixar buggar, uppdateras felrapporten utan att de behöver lämna sitt verktyg. ReQtest uppdateras automatiskt och testare kan testa om buggen i ReQtest.

logga

rc-2

LOGO_JIRA

Skapa felrapporter inifrån systemet som du testar

Skapa ett eget felrapportformulär och koppla det till en meny i systemet som du testar eller lägg ut formuläret på intranätet. Felrapporterna landar i ReQtest.

rc4-1-thumb

rc-4-arrow

rc4-2-thumb-sv

Migrera data från andra verktyg

Om du byter till ReQtest från något annat verktyg kan du enkelt föra över existerande krav, testfall och felrapporter från det andra verktyget till ReQtest.
migrate-1

Skapa rapporter med data från ReQtest

Fyll din testrapport med data från ReQtest. Kombinera data från ReQtest och andra källor. Att skapa en testrapport går på ett par klick.

integration-w1

integration-w2-sv

integration-w3

Teknisk information

Connect kan användas från valfritt programmeringsspråk. Vi erbjuder APIer för både SOAP och REST. Givetvis har vi kodexempel som hjälper dig komma igång. Det kostar ingenting extra att använda Connect. Huvudsakliga funktioner i Connect är att läsa och skriva krav, testfall och felrapporter.

Skaffa ReQtest idag!

PROVA REQTEST IDAG

10 dagar gratis

PROVA NU

KÖP REQTEST

Kom igång på ett par minuter.

KÖP NU