Kravhantering

Organisera, granska, prioritera

ReQtest gör det enkelt att hantera krav. ReQtest stöder både agil och traditionell utveckling och det är enkelt att få en överblick över alla krav.

 

Organisera

ReQtest erbjuder flera sätt att organisera och se kraven. Trädvyn ger en överblick och du kan dela in kraven i mappar.

Här ser du en mer detaljerad vy med information om prioritet, status, kommentarer och mycket mer.

requirements-sv

requirement-1-b-sv

Granska och spåra alla ändringar

När en användare redigerar ett krav i ReQtest uppdateras historiken automatiskt. I historiken står det vem som ändrat, vad som ändrades och när ändringen gjordes. Det gör det enkelt att följa vad som har hänt med kravet från det att det skapades fram tills nu.

Kontroll på kravets status

ReQtest gör det enkelt att se vilka krav som är föreslagna, klara för test respektive godkända. Du kan byta namn på en status och det går också att lägga till egna statuskoder vid behov.

requirement-2-b-sv

requirement-3-b-sv

Kraftfull prioritering

Att prioritera krav är enkelt med ReQtest. Välj den skala du föredrar, till exempel en 5-gradig skala, hög/medel/låg eller MoSCoW-skalan (Must, Should, Could och Won’t).

Bifoga filer för att tydliggöra krav

Designdokument, prototyper och skisser är några av de dokument du kan tänkas vilja bifoga. Bifogade filer gör kravet tydligare. ReQtest är ett stöd för hela teamet. Testare får alltid tillgång till aktuella krav så att de enkelt kan skriv testfall, utvecklare kan använda kraven för att designa och utveckla systemet och beslutsfattare kan ta del av data för att fatta rätt beslut.

requirement-4-b-sv

requirement-5-b-sv

Ett klick för att skapa diagram

Stora mängder data kan filtreras. Visualisera i form av paj- eller stapeldiagram med bara ett klick. Exportera diagram till Word, PowerPoint och andra program på några sekunder för att göra snygga rapporter.

Skaffa reqtest idag!

PROVA REQTEST IDAG

10 dagar gratis

PROVA NU

KÖP REQTEST

Kom igång på ett par minuter.

KÖP NU