Om Oss


 

Worldmap

  • ReQtest grundades år 2001.
  • ReQtest är ett molnbaserat verktyg för att administrera utvecklingsprojekt, för nyutveckling såväl som förvaltning.
  • Används av över 10,000 nöjda kunder.
  • Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Ukraina, Malta och London.
  • Omsätter 115 miljoner kronor och har 120 anställda
  • Vi jobbar sedan 2009 med att förbättra hur produktägare, utvecklare och testare arbetar Agilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wi började bygga ReQtest redan 2001. Vi har alltid varit stora fans av webbaserade tjänster, så redan från början bestämde vi att ReQtest skulle vara en SaaS, alltså Software as a Service eller molntjänst på svenska. Genom att vara i molnet kan vi arbeta effektivt och vara extremt skalbara, samtidigt som du som kund slipper ansvara för att hålla verktyget igång.

Företaget bakom verktyget ReQtest heter ReQtest AB. Vi fokuserar enbart på att utveckla test- och kravhanteringsverktyg och därför är det naturligt att verktyget och företaget har samma namn. ReQtest är en förkortning för ”Requirements and test”.

Mellan 2001 och 2009 var vi ett affärsområde inom Konsultbolag1, som är marknadsledande på konsulttjänster och utbildningar i test och kravhantering i Sverige. 2009 startade vi ReQtest AB för att kunna fokusera 100 % på att göra marknadens bästa verktyg för test och kravhantering.

Tillsammans med Konsultbolag1 omsätter koncernen 100 miljoner kronor och har ett 100-tal anställda. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm.

Bland våra nöjda kunder finns AMF Pension, Länsförsäkringar Bank, Svensk Bilprovning och Norsk Hydro, liksom hundratals myndigheter och allt från små till stora företag i många länder. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång med ReQtest.